Златните рецепти от тефтерите на Ванга и Петър Дънов церят дори най-тежките заболявания

Ванга и Петър Дънов са едни от най-великите лечители. Освен пророчествата си те ни завещаха и стотици рецепти с билки, благодарение на които можем да излекуваме дори и най-страшните заболявания.

Предлагаме ви няколко билкови илача от тефтерите на Ванга и Петър Дънов, които нормализират кръвното налягане и успешно повлияват диабета.

[caption id="attachment_417299" align="alignright" width="300"] Ванга Ванга лекува диабет с праз и индрише[/caption]

При диабет Ванга препоръчва праз и индрише. Рецептите са лесни за изпълнение и с доказан ефект - намаляват нивата на кръвната захар. На страдащите от коварния диабет Ванга препоръчва накисването на 4 нарязани глави праз в два литра бяло вино. Течността престоява две седмици, след което полученият извлек се прецежда и се приема 3 пъти дневно. Пие се по една малка винена чашка на гладно.

Друг изпитан метод при диабет от тефтерите на баба Ванга е отвара от индрише. Шест стръка от ароматното растение се варят в 500 г вода. Отварата се отстранява от котлона, едва когато течността остане наполовина. Пие се по три път на ден на гладно - половин час преди ядене.

Петър Дънов препоръчва отвара от горски плодове за нормализиране на кръвното налягане и намаляване на нивото на кръвната захар при диабетиците. Той съветва страдащите от диабет да приемат в продължение на 3 седмици отвара от листа на черница. 40 грама листа от черница се варят в 200 грама вода.

Петър Дънов препоръчва и три пъти дневно да се приема отвара от 1 суп.л. шипки и касис, които са запарени в 200 мл вряла вода, пише ПИК.

Рецептите на Ванга и Петър Дънов са изпитани и ефикасни, иска се само постоянство.