Николай Бареков отново се закани на ГЕРБ и ДПС

Николай Бареков подготвя завръщане с гръм и трясък, което според думите ще сложи край на прехода у нас. За пореден път той се закани, че ще разобличи Бойко Борисов и Ахмед Доган, разкривайки връзката между тях. Гневното изказване на Николай Бареков беше провокирано от положителния вот на ГЕРБ и ДПС увеличаване на бюджета.

Евродепутатът подчерта, че Бойко Борисов действа в комбина с Ахмед Доган, а президентът Росен Плевнелиев е техен слуга, който подкрепя всяко от начинанията им. Николай Бареков разкри, че подготвя сензационна пресконференция, която ще сложи веднъж завинаги края на прехода у нас. Той заяви, че ще разкрие генезиса на ГЕРБ и ДПС.

[caption id="attachment_417272" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков подготвя сензационна оресконференция[/caption]

Николай Бареков каза, че колалицията между двете партии е по-страшна от ВИС и СИК взети заедно. Според него генезисът на двете политически сили е Държавна сигурност, а КТБ е най-мащабният им проект, който са реализирали заедно.

Лидерът на ББЦ заяви пред репортер на ПИК, че в момента не е в столицата, тъй като работи по предизборната си кампания, но още в понеделник ще се върне в столицата и веднага ще се заеме с организирането на пресконференцията, на която ще свали маските на Бойко Борисов и Ахмед Доган.

Николай Бареков каза, че коалицията между партията му и ВМРО се е разпаднала, тъй като последната партия и НФСБ работят в интерес на ДПС и ДС и имат за цел да откраднат гласовете на "България без цензура", пише ПИК.