Тони Стораро разкри пикантерии от зората на кариерата си

Любимецът на мнозина Тони Стораро направи сензационно разкритие, с което изненада феновете си.

Той призна, че не само на жените във фолк бранша им е трудно. Още с първите стъпки в музикалния бизнес на Тони Стораро му става ясно, че и на мъжете в този бранш не им е никак лесно. Още в началото на човека глас му било подшушнато, че не би трябвало да разкрива пред почитателките си, че е женен. По този начин щял да има повече фенки, пояснили старите кучета в бранша.

[caption id="attachment_417252" align="alignright" width="300"]Тони Стораро разкри пикантерии от зората на кариерата си Тони Стораро разкри пикантерии от зората на кариерата си[/caption]

Към днешна дата Тони Стораро споделя, че искали да го превърнат в секссимвол и поради тази причина му обяснили, че ако запази в тайна, че е женен и дори подчертава, че си няма приятелка, ще пожъне по-голям успех сред публиката и най-вече сред представителките на нежния пол. Тони Стораро разкрива, че тогава сякаш всичко случващо се му било като насън. Няколко месеца по-рано Тони Стораро дори не смеел да си мечтае, че ще се превърне в звезда на една от големите музикални фирми на българския пазар, а камо ли, че ще го дават по телевизията.

След като известността му се сипала изненадващо на главата, певецът изпълнявал сляпо, каквото го посъветвали, пише pik.bg. Очевидно съветите, които е получил Тони Стораро са били доста успешни, след като днес е една от най-големите звезди в поп фолк бранша. От известно време насам Тони Стораро вкара в музикалния бизнес и сина си Фики Стораро, който се радва на множество почитатели и най-вече от страна на нежния пол. Дали обаче Фики ще успее да пожъне същия успех като баща си, само времето ще покаже.

За момента знойното му тяло, чаровното излъчване и известността успяват да привлекат вниманието на доста тийнейджърки. Всяка една от тях мечтае той да се превърне в нейния любим. Коя обаче е жената пленила сърцето на Фики Стораро, знаят малцина.