Коя е Мария Календерска, жената пленила сърцето на Николай Бареков?

Мария Календерска е родена в Благоевград, но от години живее в София. На 12 август (зодия лъв) тя ще навърши 30 години. Дипломирала се е по специалността връзки с обществеността. За благоевградския период се говори, че е била сервитьорка в местен СПА център.

За кратко е била изпълнителен продуцент на сутрешния блок на ТВ7 „Добро утро, България”. По това време Николай Бареков бе изпълнителен директор на ТВ7 и на Нюз7. Именно покрай работата си се запознават. Първоначално се опитват да спазват дистанция, но в един момент тръпката надделява – пише „Уикенд”.

[caption id="attachment_417201" align="alignleft" width="300"]Мария Календерска На младини Мария Календерска била сервитьорка[/caption]

След като Николай Бареков нагази в политиката, Мария Календерска стана председател на Контролния съвет на неговата партия България без цензура. Именно тя бе от най-дейните участнички в предизборната кампания на младата политическа сила и макар и бременна, работеше денонощно. Всъщност атрактивната брюнетка нашумя още през 2009 г., когато бе сред участниците в четвъртия сезон на екстремното риалити „Сървайвър”, който тогава се снима на Филипините. Това бе злополучното издание на предаването, в което почина от инфаркт Нончо Воденичаров. Мария Календерска обаче рано-рано напусна състезанието. Веднага след раждането на извънбрачния му син Александър, Николай Бареков подал документи за разтрогването на брака си с жена си Евгения. Близките на новия политик отдавна били наясно за катаклизмите в отношенията му с първата му жена, тъй като от няколко месеца той живял под един покрив с новата си любов. С Мария Календерска са заедно от година и половина – твърди изданието.

[caption id="attachment_417200" align="aligncenter" width="200"]Мария Календерска Мария Календерска е амбициозна и пробивна[/caption]