Мартин Карбовски и продуцентите му от Нова тв са готови отново да си стиснат ръцете

Въпреки скандалното напускане на Мартин Карбовски, бившите му работодатели са готови да му простят и отново да работят с него. Причината за това е, че той е един от най-силните журналисти у нас. Застъпник за Мартин Карбовски е Кеворк Кеворкян, който успя да си подсигури много добри позиции в Нова тв, особено след като шефовете му решиха да променят плановете си за лятото.

Първоначално продуцентите на Нова тв възнамеряваха да оставят предаването му в ефир за цяло лято, като просто намалят ефирното му време. Но след като останалите публицистични предавания излязоха във ваканция, продуцентите на Нова тв прецениха, че не е удачно Кеворк Кеворкян да не почива лятото. В момента цялата тежест за политически обзор на събитията пада върху Ани Цолова, която и без друго напоследък се взе твърде насериозно и почти не разговаря с колегите.

[caption id="attachment_417182" align="alignright" width="300"]Мартин Карбовски Мартин Карбовски се завръща в Нова тв[/caption]

Въпреки, че продуцентите на Нова тв определено не са злопаметни, финансовите въпроси между тях и Мартин Карбовски все още не са уредени. Тъй като той прекрати предсрочно договора си с телевизията, дължи неустойка. ТВ7 го примамиха с обещанието, че ще погасят задълженията му към Нова тв, но при тези обстоятелства едва ли ще го направят.

Говори се, че Мартин Карбовски ще участва във ВИП Брадър без хонорар, за да се издължи на предишните си работодатели, пише БЛИЦ.