Слави Трифонов не прави и крачка без телохранителите си

Всеизвестен е фактът, че Слави Трифонов не дава пет пари за екипа си, но за сметка на това пръска луди пари за собствения си комфорт. Папарак на ПИК излови Дългия на слизане от джипа му. Шоуменът се придвижва с луксозен джип "Рейдж Роувър", който е ескортиран от друг луксозен джип марка "Тойота".

На слизане от джипа си Слави Трифонов беше заобиколен от трима мускулести мъжаги. Дългия не показва носи си навън без телохранителите си. Каква е причината за засилената охрана на шоумена, можем само да правим догадки.

[caption id="attachment_417167" align="aligncenter" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов не прави крачка без охраната си[/caption]

Докато Слави Трифонов пръска луди пари за охрана и за поддръжка на автомобилите на охранителите му, подчинените му мизерстват.

Папараци изловиха Краси Радков да обядва в пластмасови чинии пред офиса на бТВ. Актьорът хапна набързо. но не на някоя пейка, а върху седалката на мотора си.

[caption id="attachment_417168" align="aligncenter" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов засили охраната си[/caption]

Под прицела на Слави Трифонов попадна и Гъмзата. Музикантът реши да смени луксозния си автомобил "Мерцедес" със стара и невзрачна кола, за да не дразни шефа си и да не е трън в очите му.

Подчинени на Слави Трифонов споделят, че той само се чуди за какво да се дразни с тях. Дългия постоянно си измисля причини и реже подчинените си от заплатите, които и без това е намалил, пише ПИК.

[caption id="attachment_417169" align="aligncenter" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов нехае за екипа си[/caption]