Наглостта на "Кауфланд" мина всякакви граници

След като клиенти обявиха "Кауфланд" за търговската верига на ужасите, куриозните случки в магазини от веригата продължават. Възмутена клиентка разказва в интернет форум на какво се е натъкнала преди няколко дни.

Дамата отскочила до близкия "Кауфланд". От няколко дни веригата рекламира варено-пушен бут на промоция, струващ 0,65 лв. за 100 г. Клиентката останала разочарована, тъй продуктът бил изчерпан. Но още по-разочарована останала от наглостта на служителите в "Кауфланд". Пред погледа й видяла как служителка вади под щанда от промоционалния продукт, претегля го на най-отдалечената везна и го подава на клиента, с която очевидно се познава.

[caption id="attachment_417123" align="alignright" width="300"]"Кауфланд" Служители на "Кауфланд" крият промоционални стоки[/caption]

Форумката разказва, че поискала и тя от промоционалния продукт, но служителката й обяснила, че той вече е свършил и това е било последното парче. Дамата недоумява как е свършил при положение, че преди да се появи позната на служителката в "Кауфланд", деликатесът не е бил изложен на  витрината.

Възмутената клиентка се обърнала към управителката на търговския обект, която заявила, че последното парче от продукта е била заделено за служителка на магазина. Шефката на "Кауфланд" обяснила на клиентката, че служителите нямат право да пазарят от магазина, докато са на смяна и затова си заделят, това което искат да купят, пише ПИК.