Николай Бареков потърси подкрепа от медиите

Николай Бареков разкри, че е подложен на невероятен тормоз от страна на политици, бивши структури на ДС и хора на Цветан Василев, който поставят търпението му на изпитание. Той подчерта, че откакто е частот политиката той е сериозна пречка не само за политическите фигури, но и за свързаните с тях олигарси.

Николай Бареков призова медиите да го подкрепят, защото в противен случай е готов дороволно да излезе от политиката. Младият политик е убеден, че само по този начин ще успокои крадливата глутница, която го атакува безмилостно.

[caption id="attachment_417101" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков потърси подкрепа от медиите[/caption]

Евродепутатът заяви, че е единственият политик, събрал смелостта да разобличи ГЕРБ и ДПС. Николай Бареков разкри, че подготвя публично изказване, чрез което ще разобличи пред обществото машинациите на Бойко Борисов и Ахмед Доган, представяйки доказателства за престъпленията, извършени от годините на прехода до сега.

Лидерът на ББЦ е убеден, че това е единственият вариант, чрез който ще постигне целта си - да отстрани ГЕРБ от политиката. Той счита, че разобличавайки престъпната дейност на политическия елит, ще спаси парите на българските майки и пенсионери.

Николай Бареков изпрати още едно отворено писмо до всички медии, в което съобщава, че ББЦ му ще се яви самостоятелно на предстоящия вот и отказва да се коалира с ВМРО. Той се зарече да не разочарова избирателите си, пише ПИК.