Анелия решила да си купи дипломата, за да се отърве от подигравките на колегите си

Анелия се издъни сериозно. Певицата стана за смях след като вече девет години не може да завърши висшето си образование. Певицата е записана в музикалната академия "Панчо Владигеров" още от 2005 година, но все още не е взела диплома, че е завършила. Това естествено породило цял куп подигравки по неин адрес от страна на колегите й както от висшето училище, така и от поп фолк гилдията.

АнелияКолкото и да се напъва обаче Анелия така и не успявала да си вземе изпитите. Затова пайнерката решила да се справи по лесния начин, а именно като си купи тапията за висшето. Според мълвата, певицата се озърта откъде да се сдобие с ценния документ, за който обаче държала да получи гаранции, че ще е автентичен и никой няма да заподозре измамата.

Анелия била готова и да се бръкне с колкото пари е необходимо, само и само да се отърве от подигравките, че не може да се справи с изпитите си. Фалшивите дипломи в нета вървят между 800 и 1000 лева, издават познавачи. За документ от Музикалната академия обаче тарифите са доста по-високи, научиха от ПИК. В момента единствената от гилдията, която може да се похвали със завършено висше е Кали.

Тя е бакалавър по философия, а наскоро завърши и магистратура по психология.