Бил Клинтън се срещал с любовницата си в дома си в Ню Йорк когато Хилари я няма

Бил Клинтън кръшкал на Хилари с пищна блондинка. Бившият президент на САЩ използвал всеки удобен случай, в който съпругата му отсъства от дома им в Чапакуа, Ню Йорк, за да вика при себе си въпросната госпожица. И това се е случило не преди години, а сега. Очевидно Бил Клинтън въобще не се трогва от 67-те си години и прекаран инфаркт и продължава да си я кара по старому.

[caption id="attachment_417014" align="alignright" width="300"]Бил Клинтън с актрисата Елизабет Хърли Бил Клинтън с актрисата Елизабет Хърли[/caption]

Пикантната информация беше разкрита от Роналд Кеслер, член на охраната на бившия държавен глава. Той описва блондинката като чаровна и приятна и издава, че тя дори черпела охраната със сладки. Цялата тази информация ще бъде публикувана в книгата му "Подробности за първото семейство". Тя ще бъде на пазара на пети август и отсега се очаква да предизвика сензация.

В нея Кеслер разкрива още, че охраната на Хилари държала постоянна връзка с охранителите на Бил Клинтън, за да ги предупреждава кога съпругата му се прибира вкъщи. Така екс президентът имал достатъчно време да разчисти и да заличи следите, научиха от БЛИЦ.