Под прикритие няма да има нов сезон въпреки шеметния успех на сериала

Под прикритие няма да има нов сезон. Един от най-успешните български сериали приключва с четвъртата си част, въпреки желанието на зрителите и продуцентите да има и нов сезон на поредицата. От БНТ обаче категорично са отказали да участват в заснемането на петата част на Под прикритие, въпреки, че сценарният проект за нея вече е готов.

[caption id="attachment_416955" align="alignright" width="300"]Под прикритие 5 няма да има Под прикритие 5 няма да има[/caption]

Вместо това от националната телевизия са решили да отпуснат пари за втория сезон на доста спорния "Четвърта власт" на Найо Тицин. Въпросната продукция е определяна от критиците като най-слабия сериал в историята на новото родно кино. Въпреки това от БНТ са предвидили пари за нея от бюджета, но не и за Под прикритие, възмутени са феновете.

Хора от екипа на медията издават, че най-вероятната причина за това са близките отношения на Найо Тицин и шефовете в БНТ. Което, в крайна сметка, е натежало при определянето на това кой проект ще получи финансиране и кой ще остане в историята, предават от БЛИЦ. Така, въпреки интереса на феновете, Под прикритие 5 явно няма да има.