Николай Бареков е убеден, че коалициите ще се създават в палатите на Ахмед Доган, а не в парламента

Николай Бареков направи поредното си скандално изказване пред журналисти на агенция ПИК. Той заяви, че Бойко Борисов работи в комбина с ДПС и двете партии правят всичко възможно за подклаждане на етническо напрежение в страната ни. Николай Бареков подкрепи изказването си, давайки за пример случващото се в Пловдив и Стара Загора, където в момента се събарят къщите на стотици ромски семейства.

Евродепутатът каза, че Бойко Борисов цели да привлече на своя страна националисти, които мразят ромите, но същевременно са хора, обслужващи интересите на ортака му Ахмед Доган. Николай Бареков подчерта, че ДПС се опитва да привлече ромите на своя страна, обещавайки им защита и закрила.

[caption id="attachment_416920" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков е категоричен, че ГЕРБ и ДПС искат да дестабилизират държавата[/caption]

Лидерът на "България без цензура" подчерта, че Бойко Борисов желае да постигне разделение на гласовете на ромски и български и по този начин целят дестабилизация на държавата. Той е категоричен, че Бойко Борисов няма да се откаже, докато отново не заграби цялата власт заедно с Ахмед Доган.

Николай Бареков каза, че разполага с информация, че ще бъдат сформирани псевдопатриотични коалици с цел разцеплението на народа. Той заяви, че от тук нататък всяка коалиция ще се сформира в сараите на Ахмед Доган, пише ПИК.