Ани Салич хвана сериозен загар за кратко време

Водещата на централната емисия новини по Нова тв Ани Салич заприлича на мароканка.

От няколко дни насам Ани Салич прави впечатление с невероятния си загар. Запознати разкриват, че новинарката е успяла да хване завидния тен само в рамките на три дни, след като решила да си вземе кратка предсрочна отпуска. Двамата с екранния й партньор Ники Дойнов не се появиха на екран в централната емисия новини на медията в края на миналата седмица. Екранният дует бе заместен от Даниела Тренчева и Христо Калоферов. Изненадващата рокада предизвика недоумение у зрителите на Нова тв, тъй като обичайно титулярите на централната новинарска емисия излизат в отпуск в началото на август.

[caption id="attachment_416824" align="alignright" width="300"]Ани Салич хвана сериозен загар за кратко време Ани Салич хвана сериозен загар за кратко време[/caption]

Оказва се обаче, че Ани Салич е пожелала да използва един ден „бонус” сега. Тя е аргументирала желанието си с личен празник и по този начин е успяла да изкара три дни на вилата си в южната ни съседка Гърция. По всичко личи, че времето там е доста по-хубаво и Ани Салич е успяла да се попече добре, защото е хванала невероятен тен за твърде кратко време. Зрителите дори отбелязват, че водещата на централната новинарска емисия чак е заприличала на мароканка и допълват, че този тен изобщо не й отива. Фенове на Ани Салич я посъветваха да се съобразява с факта, че я дават по телевизията и допълват, че камерите трудно биха могли да я различат с този загар, пише pik.bg.

Докато Ани Салич се любува на горещите слънчеви лъчи в Гърция, родните туристи пък бяха притеснени от факта, че морето гъмжи от срамни зарази. Специалисти посочват, че най-често срещаните инфекции са хламидии и сифилис и подчертават дебело, че не е необходимо да сте имали интимен контакт, за да станете тяхна жертва. Достатъчно е просто да сте си позволили да използвате обществена тоалетна или пък басейн. Хламидиите крият сериозна опасност за жените, тъй като могат да ги доведат до безплодие.