Любо Нейков си навлече гнева на всички актьори от предаването и сериала

Любо Нейков прецака жестоко подопечните си от предаванията "Комиците" и "Столичани в повече". Пълничкият актьор, който е продуцент и на двете продукции, е отрязал отпуските на абсолютно всички актьори, с което си е навлякъл гнева им.

[caption id="attachment_416696" align="alignright" width="300"]Любо Нейков Любо Нейков[/caption]

Звездите били извън себе си от ярост, че са останали без лятна почивка заради разпореждането на Любо Нейков да се работи през цялото лято. В предишни години Нейков е пускал всички от екипа да почиват през целия месец август и едва септември са започвали снимките за новите сезони. Тази година обаче продуцентът преценил, че подопечните му нямат нужда от толкова дълга почивка. И затова им отпуснал само първите две седмици на август.

За да се измъкне от недоволството на колегите си, Любо Нейков обяснил, че е необходимо повече време за монтирането на новите епизоди на "Столичани в повече".

Истината обаче е, че Любо Нейков е супер притеснен за бъдещето си, което го докарвало до истерия. Несигурността по отношение на колебливите му предавания се отразявала на отношението му към другите в екипа, в това число и изтъкнатите звезди като Христо Гърбов и Кръстю Лафазанов. Които имали планове да прекарат август със семействата си, но се сблъскали с категоричната забрана на шефа си, научиха от ПИК.