Николай Бареков разкри, че името на новородения му син е Александър

Николай Бареков потвърди слуха, който от няколко дена обикаля медийното пространство. А именно, че отново е станал татко. Майката на новородения му син обаче не е съпругата му Евгения.

[caption id="attachment_416672" align="alignright" width="223"]Николай Бареков се развежда със съпругата си Николай Бареков се развежда със съпругата си[/caption]

Пред вестник "24 часа" Николай Бареков разкри, че е кръстил новородения си син Александър, тъй като харесва името. Първородният му син, от съпругата му, политикът е кръстил на себе си - Николай-младши. Момченцето вече е на осем годинки. Новоизлюпеният политик обяви още, че се развежда с Евгения. Журналистът е подал документите за развода вчера, но отказа да назове мотивите за разрива на брака си.

Николай Бареков разкри, че причините за развода е обяснил единствено на близките си, но определено не съжалява за решението си. Вторият му син Александър се роди преди няколко дена във ВИП отделението на Правителствената болница при изключително засилени мерки за безопасност.

Майката на момченцето е Мария Календерска, връзката си с която европолитикът не желае да обсъжда. Той изтъкна само, че винаги е бил заобиколен от красиви и интелигентни жени.