Васил Найденов се натиска да влиза в политиката, вече е разговарял с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов

Васил Найденов се гласи да става политик. Естрадната легенда очевидно е осъзнал, че с музика ще му е все по-трудно да се издържа, затова е решил да се пренасочи към по-доходоносно поприще. А именно политиката. Запознати издават, че Васил Найденов дори вече се е срещал с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в началото на атзи седмица.

[caption id="attachment_416669" align="alignright" width="300"]Васил Найденов Васил Найденов[/caption]

На въпросната среща присъствал и Вежди Рашидов като тримата разговаряли над два часа. Първоначално бил обсъждан единствено варианта Васко Кеца да пее по площадите като част от предизборната кампания на партията. В последствие обаче певецът бил одобрен и за водач на листа на предстоящите предсрочни избори, тъй като със сигурност би привлякъл допълнителни гласове за бившите управляващи.

Любопитната новина разкри депутат от ГЕРБ, пожелал анонимност. Има голям шанс Васил Найденов да се сдобие в място в някой от трите избирателни списъка в София, Както знаете, изпълнителят от години пее по предизборни кампании на сините и редовно събира хиляди фенове по площадите. Затова от ГЕРБ имат идея да го пуснат като представител на квотата на гражданите - схема, приложена и от Коалиция за България на последните избори, предават от ПИК.