Нова ТВ изненадващо спря Кеворк Кеворкян и предаването му „Всяка неделя”

Съществува голяма вероятност от есента „Всяка неделя” на Кеворк Кеворкян да се върне отново в телевизията-майка БНТ. Според „Уикенд” славното предаване, което беше в програмната схема на Нова ТВ, излезе в неочаквана ваканция миналата седмица, което озадачи дори мустакатия водещ. В своя статия във в. „Преса” той написа, че до последно рубриката стояла в програмната схема, но дни преди ефир била подменена с комедиен филм. Екипът, разбира се, по стара българска традиция научил за това последен. Това обаче противоречало на уговорката на Кеворк Кеворкян и копродуцентите му – Иван и Андреа, с Нова ТВ. Те се разбрали уж предаването „Всяка неделя” да върви и в летните месеци, защото обстановката в страната е напрегната. В медийните среди тръгна мълвата, че предаването е било свалено заради наведеното интервю на Кеворкян с Николай Бареков от по-предната седмица.

[caption id="attachment_416619" align="alignleft" width="300"]Кеворк Кеворкян Ще се подсмихва ли под мустак отново Кеворк Кеворкян в неделния следобед по БНТ?[/caption]

Според запознати от есента програмата „Всяка неделя” и водещият й Кеворк Кеворкян може отново да се върнат в медията, която го роди – БНТ. Идеята била предаването отново да се излъчва в традиционното време от 17,30 до 19,50 ч. – отбелязва изданието. Припомняме, че „Всяка неделя” и Кеворк Кеворкян се опитаха да осъдят БНТ за 1 млн. лв. през 2009 г. с мотива, че договорът на предаването не бил удължен през 2005 г. Националната телевизия спечели обаче това дело и не се наложи да плати на журналиста въпросната сума. Както се казваше в един виц още от времето на соца: „Единица за нахалство?” – „1 Кеворк”.