Гласът на България вече обяви първите си двама треньора

Гласът на България започва след няколко месеца, а вече са ясни първите две звезди, които ще се включат в шоуто. Това са мъжката половинка на дует Каризма Миро и поп фолк певицата Десислава. Двамата ще бъдат треньори на част от талантите, кандидати за победител в музикалното шоу. Имената на другите двама от менторите, които трябва да са общо четирима, все още не са ясни.

[caption id="attachment_416616" align="alignright" width="300"]Миро ще е треньор в Гласът на България Миро ще е треньор в Гласът на България[/caption]

Както знаете, идеята на Гласът на България е всяка една звезда да се изявява като треньор на определена група от участниците. Именно треньорите са тези, които ще избират кои от талантите да продължат и кои да отпаднат след първоначалния етап - кастингите "на тъмно". При които звездите слушат кандидат-участниците с гръб към тях, за да не се повлияват от визията им.

В по-нататъшните кръгове на Гласът на България треньорите ще участват заедно с талантите от своята група като задачата им е да ги подготвят, подкрепят, учат, а понякога и да пея на сцената с тях, предават от БЛИЦ.

Припомняме ви, че преди няколко седмици се появи слух, че Слави Трифонов се опитва да зарови томахавката с Лили Иванова и да я покани като специално жури в Гласът на България. Засега обаче подобно участие не е потвърдено.