Преслава и Бирмата окончателно са разделени

Преслава и Бирмата, които имаха връзка в продължение на две години, окончателно са прекратили всякакви отношения. Преди няколко фолк изпълнителката дори върнала розовото Бентли на евентуалната си свекърва. Въпреки усилията на Преслава да запази връзката си, тя и Бирмата вече не са заедно.

Пайнерката вече се е върнала към моминския си начин живот, научи Хот арена. Преслава се изнесе окончателно от жилището на любимия си и премести в апартамента си в Пловдив. След като върна бентлито на Жоро, сега тя се придвижва със стария си джип Мерцедес, с които ходеше по участия преди да се запознае с милионерския наследник.

[caption id="attachment_416539" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава и Бирмата се разделиха[/caption]

Въпреки, че Жоро Бирмата е сред най-желаните ергени у нас, Преслава сложи край на връзката си с него, изморена от постоянните му изневери. И докато хитовата изпълнителка от "Пайнер" ближе рани от раздялата си с него, милионерът очевидно се радва, че вече си е върнал свободата. От няколко седмици той е в комплекс "Хевън" в Слънчев бряг, където пръска стотици левове, забавлявайки се с различни мадами.

Майката на Жоро приема много тежко раздялата му с Преслава и въпреки, че се опитва да запази добри отношения с нея, това е невъзможно, тъй като пайнерката не желае да си спомня за Бирмата.