Григор Димитров се конкурира с Мария Шарапова

Григор Димитров в пряк двубой с любимата си Мария Шарапова. Поводът за конкурирането между двойката са наградите за най-стилно облечен спортист. За 22-ри път ESPY Awards раздаде на бляскава церемония своите награди за най-добре облечен спортист. Мероприятието се състоя в "Нокиа Тиътър" в Лос Анджелис.

В пряка конкуренция един срещу друг се изправиха тенисистите от любимата спортна двойка Григор Димитров и Мария Шарапова. Нашенецът демонстрира стил, появявайки се на церемонията с елегантен черен костюм на "Бърбъри".

[caption id="attachment_416541" align="alignright" width="300"]Григор Димитров Григор Димитров се конкурира с Мария Шарапова за най-стилно облечен спортист[/caption]

Гришо блесна с уникалната комбинация на елегантен костюм, съчетан а модерна риза в актуални шарки, решени в бяло, сиво и черно. Мария Шарапова блесна на церемонията с елегантна черна рокля с дантелени ръкави.

Електронното издание "Тудей" направи запитване сред читателите си коя е най-добре обелечената спортна личност. Интересното в случая е, че номинациите не бяха в две категории - мъже и жени. Това стана причината за пряка конкуренция между Григор Димитров и Мария Шарапова.

За съжаление талантливият нашенец попадна в дъното на класацията. Само 18 от общо 2377 читатели са гласували за Гришо. Втора се нарежда неговата любима Мария Шарапова. За горещата рускиня са гласували близо 19% от читателите на изданието, участвали в допитването.

На първо място според читателския вот е автомобилната звезда Даника Патрик, пише ПИК.