Вежди Рашидов проговори за скандала с КТБ и отношенията му с Цветан Василев

Вежди Рашидов е един от клиентите на КТБ, чиито спестявания, са блокирани. Въпреки спекулациите по негов адрес, той проговори за скандала. Вежди Рашидов заяви, че парите, които е внесъл в КТБ са лично негови спестявания и те не са крадени, а парите, изкарани с честен труд. Както вече стана ясно, той държи на влог 2,5 милиона лева.

Вежди Рашидов заяви, че твърденията, че е бил подмамен от високите лихви в КТБ, са пълна измислица. Той подчерта, че освен него много други българи, които вадят честно парите си, имат влогове в банката на скандалния Цветан Василев. Вежди Рашидов подчерта, че той е от малкото хора, които си плащат данъците и са обявили реалните си доходи.

[caption id="attachment_416503" align="alignright" width="259"]Вежди Рашидов Вежди Рашидов не се познава с Цветан Василев[/caption]

Той каза, че хората, които го клеветят са точно тези, които не си плащат данъците и дължат пари на държавата. Вежди Рашидов заяви, че за съжаление повече от клиентите на КТБ, са именно българите, които са коректни данъкоплатци.

Той допълни, че не се познава лично с Цветан Василев и никога не е контактувал с него. Вежди Рашидпв каза, че това, което се случва с КТБ е пагубно за България, тъй като ще доведе до отлив на чуждестранни инвестиции, пише ПИК.