Отвличането на Лара било по сценарий на Брендо

Прокурор направи разтърсващи разкрития за Евелин Банев-Брендо.

Той твърди, че отвличането на дъщерята на Брендо – Лара е било по негов сценарий. Прокурорът е категоричен, че цялата тази ситуация, която се случи около дъщерята на Брендо, е плод на постановка, достойна за американските филмови награди „Оскар”. На практика се оказва, че целият този театър е бил разигран заради сумата от 530 хиляди евро, пише на страниците си вестник „Всеки ден”.

[caption id="attachment_416331" align="alignright" width="300"]Отвличането на Лара било по сценарий на Брендо Отвличането на Лара било по сценарий на Брендо[/caption]

Секретни доказателства по случая сочат, че всъщност не е имало отвличане. Дъщерята на Брендо – Лара, е била прибрана от негови приятели и е държана при техните родители, докато траел процесът срещу него и групата му в Италия. Брендо бил категоричен, че през това време трябва да пази дъщеря си при сигурни хора и избрал именно този начин, за да я защити от враговете си. Така Брендо си осигурил добро алиби да не говори пред италианците, тъй като според твърденията му, в противен случай животът на Лара е в опасност. Прокурорът, чието име не се споменава посочва, че бившата съпруга на Брендо – Моника Добринова също се е справила блестящо със ситуацията и тя е достойна за „Оскар”.

Запознати припомнят, че Моника Добринова даде доста сълзливи интервюта пред различни медии, а всъщност се оказва, че е била наясно, че дъщеря й се намира в сигурни ръце, пише pik.bg. Преди броени дни Брендо бе оправдан по обвиненията за пране на пари от трафик на забранени вещества. Той бе освободен от домашния арест, под който бе от няколко месеца насам. До освобождаването на Брендо от домашен арест и оправдаването му се стигна, след като Софийският апелативен съд счете, че доказателствата за вината му, са недостатъчни. Останалите трима подсъдими по делото също бяха оправдани. През февруари 2013 година Брендо бе осъден на лишаване от свобода за седем години и половина, след като Софийски градски съд призна вината му. Бившата съпруга на Брендо – Моника Добринова, сестра й Десислава Дешлиева и доведеният му брат, получиха условни присъди.