Стефания Колева пострада от невнимателен и груб шофьор

Стефания Колева е в тежък шок след като беше блъсната от автобус. Актрисата е пострадала на пешеходна пътека, когато била пометена от невнимателен шофьор, докато пресичала. За щастие, звездата от "Като две капки вода" се отървала само с уплаха, без сериозни травми.

Стефания КолеваНе в това обаче е проблемът. Оказа се, че шофьорът на рейса, който я е блъснал, не само, че не се извинил, ами и дори се нахвърлил върху нея и започнал да й крещи. Това извадило и нея от равновесие и тя също се развикала срещу нервния водач. По-късно Стефания Колева признала, че единственото нещо, което може да я извади от равновесие, са грубите и невъзпитани хора.

Тя не скри и трудностите, които изпитва като актриса, изтъквайки най-вече безпаричието като основен фактор, който прави професията им много трудна и непривлекателна за младите хора. "Да се прави изкуство без пари е страшно трудно", откровена е Стефания Колева. И допълни, че заплатата на актьорите на щат в Народния театър е между смешните 500 и 800 лева.

Което прави оцеляването на звездите почти невъзможно, предават от ПИК.