Сочената за любовница на Братя Галеви проговори за скандала около ареста й

Преди няколко жълтите издания гръмнаха с вестта, че моделката, сочена за интимни приятелка на издирваните Братя Галеви - Силвия Фулева е била задържана. Според публикуваната информация тя първоначално е била призована да се яви на разпит в ДАНС, след което е била задържана за сводничество.

Силвия Фулева даде интервю за Струма.бг. Тя опроверга твърденията, че е била арестувана. 27-годишната дама от Дупница отрече и твърденията, че е била интомна с Братя Галеви. Тя разкри, че никога не е имала каквито и да било отношения с тях и въпреки, че са от един град дори не ги познава лично, а само е чувала за тях. Силвия Фулева отрече и твърденията, че е приятелка на Моника Валериева.

[caption id="attachment_416079" align="alignright" width="300"]Братя Галеви Любовницата на Братя Галеви проговори[/caption]

Спряганата за близка приятелка на Братя Галеви определи публикациите по свой адрес като една долна лъжа. Тя каза, че е разбрала за ареста си от своя приятелка, която я потърсила, за да я попита дали е видяла какво са написали за нея.

Силвия Фулева разкри, че има приятел и двамата живеят в столицата. Тя сподели, че се занимава с внос на дрехи от чужбина. На въпрос защо името й се свързва с Братя Галеви, тя заяви, че може би става въпрос за някаква случайност или случайно съвпадение. Според нея в историята с Братя Галеви и ареста й има замесена жена, която иска да й отмъсти, пише БЛИЦ.