Николета Лозанова не е на себе си

Николета Лозанова все още не може да приеме факта, че загуби 150 000 лева. Фалиралата ТВ7 завлече плеймейтката с голяма сума пари. Николета Лозанова е бясна, че няма да получи нито стотинка от заработеното през последните седмици. Именно финансовите проблеми  на ТВ7 станаха причината за предсрочното излизане в лятна ваканция на повечето от предаванията на частната медия.

Николета Лозанова не е получавала заплата от март месец, както и папараците й. Далеч по-големи суми дължи ТВ7 на продуцентите Иван и Андрей, Мартин Карбовски и Николай Бареков. Николета Лозанова преживява най-тежко новината, че е работила без пари. Тъй като тя е отскоро в телевизията не може да си представи, че е възможно да работиш без да ти платят.

[caption id="attachment_415914" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова остана без заплата[/caption]

Определено трудно се преглъща факта, че си най-гледаната тв водеща в ефир, но въпреки това се налага да останеш без хонорар. Само за няколко месеца предаването на Николета Лозанова успя да изпрати в девета глуха Венета Райкова, чието предаване дълги години беше на първо място.

Едва ли Ни Ло ще остане без работа. Предаването й е апетитна хапка не само за ТВ7, но и за останалите частни медии. В момента за таблоида на Николета Лозанова наддават бТВ и Нова тв, пише Хот арена.