Скандални разкрития за Биляна Гавазова

Тв водещата на сутрешния блок по бТВ Биляна Гавазова крие скандално минало. Зеленооката красавица твърди, че в момента е щастливо влюбена. Преди да срещне настоящия си любим, Биляна Гавазова преживява драматични любовни обрати.

През 2007 година тя напуска родния си град Шумен и търси препитание в столицата, където среща млад мъж. Любовта им пламва изведнъж и двамата заживяват заедно. Оказва се, че приятелят на Биляна Гавазова е компютърен специалист, който притежава просторен апартамент в центъра на столицата.

[caption id="attachment_415887" align="alignright" width="300"]Биляна Гавазова Биляна Гавазова крие скандално минало[/caption]

През това време Биляна Гавозова започва работа в "Дарик радио". Там среща новия си любим Калиман Мечкаров. Дълго време Биляна Гавазова поддържа паралелна връзка с него и с компютърния специалист, в чието жилище живее. Амбициозният Калиман решава да зареже работата си в радиото и започва собствен бизнес. Това става причината за раздялата му с Биляна Гавазова, която остава при стария си приятел.

След няколко години Биляна Гавазова отново среща Калиман, който вече е преуспял бизнесмен. Любовта между тях отново пламва. Закъсненията си вечер журналистката оправдава пред своя дългогодишен приятел с допълнителна работа в радиото.

Не след дълго Биляна Гавазова среща в столицата съученика си Марио, който вече не е някогашното бедно момче. Марио върти печеливш бизнес с горива. Палавата Биляна Гавазова започва връзка и с него като през това време е и с дългогодишния си приятел, както и с Калиман. Не след дълго красавицата взима решение да остане само с Марио.

Малко след това идва и предложението и за водеща на сутрешния блок в бТВ. Преди това палавата Биляна Гавазова е била икономически репортер в новините на частната телевизия, пише Хот арена.