Образът на Сатаната втрещил собственичката на автомобила

Образът на Сатаната се появи на предното автомобилно стъкло на столичанка веднага след градушката.

Собственичката на автомобила била потресена при вида на образа на Сатаната, който според думите й сякаш я гледал право в очите. Потресената столичанка разказва, че минути след като опустошителната градушка помля София, излязла навън, за да види в какво състояние е автомобилът й. Още с приближаването до колата първото нещо, което видяла бил образът на Сатаната.

[caption id="attachment_415846" align="aligncenter" width="300"]Образът на Сатаната се появи върху автомобилно стъкло Образът на Сатаната се появи върху автомобилно стъкло[/caption]

Случката се разиграла непосредствено след бедствието. Автомобилът на жената бил паркиран на паркинга до магазин на търговска верига „Билла” в столичния квартал „Младост” 1. Жената все още не може да дойде на себе си от видяното минути след като небето се успокоило и спряло да сипе ледените късове. Все още се усеща треперене в гласа й, докато разказва, че видяла Сатаната върху предното стъкло на автомобила, което било напукано от градушката. satanata 1Краката й се подкосили при гледката. Тя разказва, че имала усещането, сякаш Сатаната й казвал, че той е направил всичко това и той е пратил апокалиптичната градушка над София, разказва собственичката на автомобила пред „България Днес”.

Въпреки уплахата, 33-годишната столичанка Поли Христова заснема страховитото изображение на Сатаната с мобилния си телефон. Тя си спомня, че едва не припаднала, когато видяла образът на Сатаната на автомобила си - "Мерцедес" C 200. Първоначално си помислила, че образът на Сатаната се е образувал от падналите парчета ледени късове. Когато се приближила до автомобила обаче се вгледала и видяла, че всъщност страховитият образ бил изваян от мръсотия. Христова предполага, че някой гълъб е направил „беля” непосредствено преди бурята, а след това дъждът е завършил образа на Сатаната.

В заключение поли Христова шеговито подчертава, че лошото в случая е, че Сатаната не си е оставил телефон за връзка върху предното стъкло на автомобила й. В противен случай щяла да го потърси, за да покрие щетите по ремонта.