Христо Сираков олекна с 200 000 лева заради фаталната красавица Биляна Евгениева

Аферата на Христо Сираков с Биляна Евгениева му струва около 200 000 лева, разкриха негови приятели. В сумата са включени всички разходи, които Ицо Стоте Манекенки е направил за ексурзии, дрехи, джоби  на плеймейтката, както и годежа му с не.

Христо Сираков направи годеж за чудо и приказ с Биляна, но след като стана ясно, че тя му слага рога, той заяви, че не е имал намерение да се венчае за нея и всичко е било просто майтап. Връзката на Биляна Евгениева с Благой Георгиев й костваше не само брачната халка с Христо Сираков. Футболистът също плати висока цена за забежката си с нея. Съпругата му Христина окончателно го напусна след като разбра, че той й изневерява.

[caption id="attachment_415840" align="alignright" width="300"]Христо Сираков Христо Сираков изгоря с 200 бона[/caption]

Приятели на Христо Сираков разкриха, че още първата седмица от връзката му с плеймейтката му излязла 50 000 лева. Толкова струвала романтичната им почивка до Рим и подаръците, с които Биляна Евгениева се върна от там. Фаталната красавица си купи няколко дизайнерски тоалета, два от които облече на годежа си с Христо Сираков.

След годежа им последваха още няколко романтични екскурзии до Истанбул, Катар и Тайланд. Христо Сираков е успял да си възстанови част от похарченото за Биляна Евгениева. След раздялата им той успял да си прибере обратно годежния пръстен, пише Хот арена.