Халката на Ирина Тенчева я издаде

Скандалната двойка Ирина Тенчева и Иван Христов са се оженили тайно – пише „България днес”. Двамата са искали дълго да мълчат за събитието, но брачна халка проблесна на ръката на Ирина по време на светско събитие – отбелязва изданието. Според запознати двойката е взела спонтанно решението за брак, като за него били запознати само хора от най-близкия им кръг. Двамата са се оженили в чужбина в тесен приятелски кръг. Без много много шум и разточителна церемония Ирина Тенчева и Иван Христов са се врекли във вечна вярност. ТВ водещата и продуцентът не носят халките си постоянно, за да не се набиват на очи, но по време на представяне на книгата, в която дамата има авторско участие, водещата си я надянала на пръста и така веднага станала център на внимание. Пустата женска суета е издала ревниво пазената тайна на двойката – коментира изданието.

[caption id="attachment_415676" align="alignleft" width="300"]Ирина Тенчева Ирина Тенчева и Иван Христов вече официално са съпруг и съпруга[/caption]

От няколко седмици насам в светските среди се шушука, че продуцентът е направил романтично предложение на водещата, която е приела, без да се замисля. Според запознати с отношението между двамата Ирина Тенчева е искала повече от всичко да стане законна съпруга на любимия си. Изданието припомня, че Ирина Тенчева отмъкна продуцента от бившата му половинка Вихра, когато започна като водеща в ТВ7. Блондинката така завъртя главата на Иван, че той заряза семейството си, за да свие ново гнездо. Оттогава минаха 3 години, но едва сега двамата узакониха връзката си.