Филип Киркоров се почувства адски обиден от действията на уж добрия си приятел и колега

Филип Киркоров се е обидил до смърт на колегата си Георги Христов. Родният изпълнител буквално се е подиграл с руския си колега като му вързал тенекия по време на престоя му в България. И това при положение, че двамата от години обясняват колко близки приятели са.

[caption id="attachment_415609" align="alignright" width="300"]Филип Киркоров е жестоко обиден на Георги Христов Филип Киркоров е жестоко обиден на Георги Христов[/caption]

Явно обаче всичко е било само на думи. Христов тотално отсвири Филип Киркоров по време на турнето му на родна земя. Родният певец имал специална покана от руснака за концерта му в София в НДК, която покана включвала и последвалата вечеря, която бившият мъж на Алла Погачова даде само за най-близките си приятели. И които бяха поименно назовани от него по време на изпълнението му пред родната публика в столица.

Сред тях освен името на Георги Христов, бяха и тези на дует Ритон, а също и на композитора Тончо Русев. Единствен Христов не се трогнал от оказаното му внимание и въобще не благоволил да се появи. Певецът дори не обяснил отсъствието си по какъвто и да било начин. Оказало се, че по това време нашенецът си почива на новата си. "Това е абсолютно недопустимо и си е чиста проба подигравка", коментират изумените фенове.

Които са наясно, че именно Филип Киркоров е човекът, който редовно е уреждал участия на българския си колега в Русия. От които той е печелил не малко пари, предават от ПИК.