Николай Бареков изпълнил това, за което го помолил Цветан Василев

Николай Бареков с нова порция скандални разкрития в национален ефир. Лидерът на България без цензура проговори за отношенията си с банкера Цветан Василев и Бойко Борисов. Той заяви, че е напълно възможно след 21 юли, когато КТБ отвори врати да се постави въпроса за национализация на банката.

Николай Бареков заяви, че няма да позволи това да се случи. Той допълни, че има закон и той трябва да се спазва (държавата обезпечава влогове до 200 000 лева).

[caption id="attachment_415308" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков хвърли нова бомба[/caption]

Николай Бареков заяви, че не е нужно народът да плаща за това, че хора като Вежди Рашидов са внесли милионите си в КТБ. Новият политик разкри, че може да се окаже, че КТБ има милиарди левове дългове, но това не означава, че тя трябва да бъде национализирана.

Николай Бареков разкри, че малко след като кабинетът на Бойко Борисов падна от власт, той започнал в качеството си на журналист да атакува бившия премиер с компрометиращи документи. Тогава Цветан Василев го помолил да не притеснява Бойко Борисов, тъй като двамата с него са се разбрали.

Лидерът на ББЦ разкри, че Мартин Карбовски е станал жертва на Цветан Василев и вече е свален от ефир, тъй като трябва да върне милион и половина на банкера, пише ПИК.