Христофорос Аманатидис-Таки се опитва да изчисти името си

Мафиотският бос Христофорос Аманатидис-Таки се заел сериозно със задачата да изчисти името си от скандалния му имидж. Проверка на БЛИЦ установи, че за името Христофорос Аманатидис-Таки в Гугъл излиза предимно положителна информация.

Оказва се, че мафиотът е инвестирал сериозно в желанието си да смени напълно самоличността си, изчиствайки имиджа си на едно от най-големите страшилища в ъндърграунда у нас.

[caption id="attachment_415297" align="alignright" width="300"]Христофорос Аманатидис-Таки Христофорос Аманатидис-Таки чисти имиджа си[/caption]

За последно издирвания от Интерпол Христофорос Аманатидис-Таки беше забелязан в Дубай през 2012 година. По непотвърдена информация той живее там заедно със съпругата си Боряна Шехтова и сина им.

Христофорос Аманатидис-Таки има над 30 собствени сайта, които разпространяват положителна информация за него. Според написаното в тях мафиотът е един съвсем обикновен човек, интересуващ се от спорт и политика. Христофорос Аманатидис-Таки описва себе си като строителен предприемач, който обича да спортува в свободното си време и мечтае да живее в един по-добър свят. В част от блоговете на мафиота има качени снимки от пътешествията му из света.

Въпреки, че България му липсва, той не е определя като най-красивото място на света. Като един истонски архитект Христофорос Аманатидис-Таки коментира, че в страната ни липсват сгради с модерна и впечатляваща архитектура.

Мафиотът споделя, че често организира благотворителни мероприятия. Той призова повече хора да последват примера му. Оказва се, че зад рекламата на Христофорос Аманатидис-Таки в интернет стои Димитър Ангелов, който се занимава с чистене на имидж. При създаването на сайтовете и блоговете на Христофорос Аманатидис-Таки са спазени всички правила за поверителност и на практика е невъзможно да се определи местоположението му в момента.