Голяма трагедия по време на сватба в Бургас!

Голяма трагедия по време на сватба в Бургас!
4.5 (90%) 2 votes

Страшна трагедия помрачи сватбата на бургаското семейство!

Най-светлият ден на влюбена двойка бил помрачен. Трагедията не се разиграва на пътя при катастрофа или при отвличане, а на прекрасния празник сватба, в който жената казва своето заветно „да” на мъжа до себе си, с който иска да се „впрегне” в брачния хомот. Зловещата случка се разиграла на сватбена церемония в град Бургас.

Сватбата се провеждала в ресторант „Форс”, който се намира в центъра на морския град. В разгара на веселбата се случило най-тежкото за една дъщеря. Бащата на булката както се веселял, танцувал и се радвал искрено и от сърце изведнъж тупнал бездиханен.

сватба

Щастливата сватба се превърна в черен ден за булката

Мъжът бил на възраст около шестдесетте години и според медиците, които били извикани и констатирали смъртта му, най-вероятно е получил инфаркт. Бащата очаквал това важно събитие от живота на своето пораснало дете и явно емоциите около подготовката и осъществяването му дошли в доста повече, разказала през сълзи неговата съпруга.

Лекарите, които пристигнали със спешната бърза помощ на сватбата заявили още, че от силните емоции сърцето на нещастника не издържало.

Невероятно събитие и още по-голяма трагедия се получила на сватбена церемония в Афганистан. Атентатор се самовзривил на сватбата на афганистански депутат. Според мълвата мъжът е обичал девойката, която се е врекла във вярност на друг мъж и решил да си отмъсти, доста зловещо. Той се взривил, като бомбата убила още около 40 души и доста от присъстващите на церемонията били ранени.Сред починалите имало и няколко човека от правителството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар