Великият Петър Дънов със сензационно предсказание за всички българи

Мъдрият Петър Дънов е един от най-великите българи, чиито безценни съвети си спомняме и до днес. Противно на повечето гадатели и екстрасенси, които се опитва да всеят паника с предсказанията си, Петър Дънов е бил винаги уравновесен и премерен в изказванията си.

Той се обявява твърдо против всяването на паника и напрежение сред хората. Да се вслушаме в съветите и предсказанията му, защото в тях има голяма мъдрост.

[caption id="attachment_415228" align="alignright" width="300"]Петър Дънов Според Петър Дънов, Бог закриля страната ни[/caption]

През 1928 година Петър Дънов коментира бедствията в страната ни и по-специално земетресенията. Той призовава всички мъдри хора да не всяват паника, а вместо това да окуражават българския народ. Лечителят се обявява твърдо против всяко изказване, всяващо страх. Той осъжда остро и поведението, водещо до паника в обществото, пише ПИК.

Петър Дънов отправя призив към всички философи да успокоят народа. Той коментира и предсказанията за унищожително земетресение в столицата, заявявайки че Бог е единственият, който разполага със съдбата на София. Според думите на Петър Дънов, Господ държи везните на София и докато те са в ръцете му нищо лошо няма да се случи с българския народ.

Според Петър Дънов земетресенията ще застигнат София, когато Бог остави везната на земята. В този момент ще се реши съдбата на столицата ни.