Роберто Методиев твърди, че банките ще оцелеят

Ясновидецът Роберто Методиев в свое интервю за „Уикенд” твърди, че банковата криза у нас ще бъде преодоляна. „Никой няма да загуби парите си. Банките ще оцелеят, но кризата ще се задълбочи. Предстоят обаче много трудни 14 месеца на България. Ще има поне 2 големи показни убийства в близките месеци. Чака ни още едно бедствие, което ще вземе жертви. Нещата ще тръгнат нагоре след септември, 2015 година” – твърди ясновидецът. Роберто Методиев прогнозира, че войната между Слави Трифонов и Лили Иванова никога няма да стихне. На въпрос дали примата на родната ни естрада ще приеме да журира „Гласът на България”, ясновидецът отвръща: „Абсурд! Това няма как да стане. Макар че Слави Трифонов се опитва да я спечели с космически хонорар. Лили не може да преглътне подигравките на неин гръб в „Шоуто на Слави”.

[caption id="attachment_415203" align="alignleft" width="300"]Роберто Методиев Роберто Методиев прогнозира стабилизиране на банките[/caption]

Парите, които й предлага, няма да ги помирят. Една част от богатството й е вкарано в банки в чужбина, а по-голямата част от него се върти на фондовата борса. Доверила се е на специалисти, които да й ги умножават. Самата Лили знае от Ванга кога и как ще приключи земният й път” – твърди Роберто Методиев. Ясновидецът е само на 24 години. Въпреки крехката си възраст, той има славата на човек, който познава бъдещето. Говори се, че Роберто Методиев консултира не кой да е, а самата съпруга на премиера Орешарски – Елка Орешарска.