Григор Димитров заслужава огромно уважение, категоричен е сърбинът след мача си срещу нашенеца

Григор Димитров е топ играч и заслужава огромно уважение, категоричен е Новак Джокович. Малко по-рано днес поставеният под номер 1 сърбин победи нашия тенисист на полуфинала на Уимбълдън 3:1 след оспорвана игра. "Григор Димитров е в невероятна форма, той вече е сред най-добрите в тениса. И победата му срещу Анди Мъри го доказа", не пести похвалите си сърбинът.

[caption id="attachment_415150" align="alignright" width="300"]Новак Джокович похвали Григор Димитров Новак Джокович похвали Григор Димитров[/caption]

И допълва, че двубоят срещу нашия е бил изключително труден и на няколко пъти Григор е успявал да го затрудни много сериозно. "Той има страхотни удари в движение. И е еднакво добър, без значение дали се защитава или напада. Определено има огромен напредък и точно затова победата ми днес е толкова голяма и значима", категоричен е Джокович.

И допълва, че е много щастлив, че е успял да стигне финала на Уимбълдън. За който се подготвя от месеци, особено след като загуби последните три финала от Големия шлем, в които игра.

"Ще дам най-доброто от себе си и ще съм в топ форма за финала", категоричен е тенисистът, който успя да отстрани Григор Димитров от надпреварата, предават от ПИК.