Ще съдя Николета Лозанова за подкана за обир – заканва се писателят

Николета Лозанова може да се озове в съда, ако Денди изпълни заканата си. Поводът – той стана поредната жертва на плеймейтката и нейното предаване „Поверително от NL”. Бохемът бил заснет на излизане от ревюто на Жени Живкова и проследен от оператор по посока на дома му. По пътя Денди срещнал девойка, която разхождала малко кученце, което писателят гушнал и понечил да целуне, но четириногото впило зъбки в носа му и от него бликнала кръв – пише „България днес”. „Оставих аз кученцето на земята и си казах: „Еми, кой ти е крив!” и тръгнах към къщи, като спрях при охраната на един хотел, които ми дадоха салфетка да се изчистя” – разказва Денди.

[caption id="attachment_415021" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова Денди Денди е възмутен от Николета Лозанова[/caption]

Той е потресен от монтажа, който извършил екипът на Николета Лозанова. „Междувременно при монтажа на кадрите глас зад кадър внушаваше на зрителите, че съм бит, пребит и едва ли не изнасилен” – гневи се Денди. Той бил проследен до дома му на столична улица, чийто адрес бил съобщен в ефир. „Това е възмутително – чиста покана за обир” – гневи се писателят. „За да си пуснат репортажчето в предаването на Николета Лозанова, трябва първо да им подпиша декларация за съгласие, а аз не съм го направил” – отсече Денди.