България без цензура получи неочаквана подкрепа от новата националистическа партия

България без цензура се обедини с НФСБ за балотажа на кметските избори в село Черни връх в Бургаска област. Партията на Николай Бареков получи неочаквана подкрепа от новата националистическа партия. От НФСБ официално обявиха, че ще застанат зад кандидата, подкрепен от България без цензура Тодор Щерев, който тази неделя ще се изправи на балотаж в селото срещу кандидата на ГЕРБ. Който, изненадващо или не, е подкрепен от ДПС.

България без цензураСамият Щерев е издигнат от Движение Гергьовден, но получава подкрепата на България без цензура и на НФСБ, както стана ясно от изявление на Николай Бареков. Който обясни, че до обединението на двете партии се е стигнало след разговори между него и Валери Симеонов, лидер на новите националисти. Журналистът е категоричен, че такова обединение е единственият вариант да се противостои на партията на Бойко Борисов и очевидната му коалиция с ДПС, за които от седмици се говори, че имат тайна договорка.

Бареков не скри още, че има голяма вероятност това обединение на партиите да продължи и след балотажа и трите политически формации да се коалират. "Това е най-удачният вариант за България без цензура", категоричен е Бареков.