Мая Манолова обвини водещите, че щадят Бойко Борисов и нарочно дискредитират Коалиция за България

Мая Манолов за пореден път се развихри, този път в ефира на бТВ. На мушката на заместник-председателката на Народното събрание попаднаха водещите на сутрешния блок Антон Хекимян и Биляна Гавазова. Мая Манолова се нахвърли върху двамата, обвинявайки ги, че умишлено щадят Бойко Борисов, а се опитват да дискредитират Коалиция за България.

[caption id="attachment_414875" align="alignright" width="300"]Мая Манолова се развихри в ефира на бТВ Мая Манолова се развихри в ефира на бТВ[/caption]

Повод за гнева й стана реакцията на Хекимян и Гавазова срещу червения депутат Антон Кутев по повод изказването му за банките. С което Кутев целял не да внесе паника, а просто да предупреди българите, категорична е Мая Манолова. В същото време журналистите пощадиха Борисов за абсолютно същото му поведение в събота, когато лидерът на ГЕРБ обикаляше по всички медии и обясняваше как България е фалирала и трябва незабавно да пристигне МВФ.

Мая Манолова обвини водещите още, че не обръщат никакво внимание на все по-явното сближаване между ГЕРБ и ДПС и скритите уговорки между тях. Червената депутатка е категорична, че от партията й повече няма да допуснат грешката с ДПС, която правят вече два пъти предават от ПИК.