Мика Стоичкова насочи любовта си към нов субект

По всичко личи, че Мика Стоичкова е успяла да превъзмогне много бързо раздялата си с актьора Иво Аръков.

Тя дори вече се обясни в любов. Мика Стоичкова пренасочи чувствата си към новия си приятел, с който се сдоби след раздялата си с Иво Аръков. Новият й приятел ангажира цялото й свободно време и по този начин не усеща празнината, която остава след раздялата на всяка една двойка.

[caption id="attachment_414844" align="alignright" width="300"]Новата любов на Мика Стоичкова Новата любов на Мика Стоичкова[/caption]

Вероятно сте си помислили, че Мика Стоичкова вече е намерила заместник на бившето си гадже. Би могло да се каже и така, но само от части, тъй като дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков си има нов домашен любимец. Тя вече се похвали в социалната мрежа с миниатюрното кученце и написа, че човек се чувства най-пълноценен, когато обича. Мика Стоичоква подчертава, че ще насочи любовта си към Нат и написа „Обичам те, Нат!”. Единствения въпрос, който стои в момента пред Мика Стоичкова е как малкото сърчице на Нат ще успее да побере безграничната й обич към нея, пише pik.bg.

Докато Мика Стоичкова е намерила нов субект, към който да пренасочи любовта си, Иво Аръков е потънал в отчаяние след раздялата им. Той дави мъката си по нея с алкохол. Близки до актьора разкриват, че е изпаднал в тежка депресия и преживява раздялата си с Мика по изключително тежък начин. Приятелите на Иво Аръков дори се страхуват, че може да се пропие заради случилото се. Варненци разказват, че са забелязали, че Иво Аръков е от постоянните присъстващи в един от местните популярни барове на плажа. Чашата пред него винаги е пълна, а и самият актьор не крие, че в момента се намира в „алкохолен период”.

Вероятно докато виси в бара, актьорът бива споходен от време на време и от музата, тъй като е забелязан да пише нещо и се предполага, че пише стихове, в които излива мъката си. Продължилата половин година връзка между Мика Стоичкова и Иво Аръков се разпадна заради интригата, че актьорът се възползва от известността на фамилията, пише Блиц.