Асен Блатечки и Диляна Попова най-после се решиха

Напук на всички слухове, че са се разделили, Диляна Попова и Асен Блатечки решиха да се венчаят и да сложат край на клюките по техен адрес, научи "Всеки ден". Двойката възнамерява да се венчае след раждането на детето им. В момента Диляна Попова е в шестия месец на бременността си. Наследникът им ще се роди тази есен.

Щастливите родители са решили да минат под венчило идната пролет, когато синът им ще е на няколко месеца и ще може да присъства на тържеството. Красавицата и нейният любим, който е заклет противник на брака, планират нетрадиционна церемония. Двамата ще си разменят брачните обети единствено пред Бог.

[caption id="attachment_414706" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки и Диляна Попова ще се венчаят тази пролет[/caption]

Асен Блатечки е категоричен, че един подпис няма значение за връзката между двама души. Според него подписът помага единствено при развода, когато съпрузите разпределят общото си имущество. Напомняме ви, че Асен Блатечки живя без брак цели 15 години с бившата си половинка Катерина. Това, разбира се не им попречи да съжителстват под един покрив цели 15 години и да възпитат заедно дъщеря си.

Наскоро тръгна слух, че актьорът е изоставил бременната си половинка и се е върнал при майката на дъщеря си. За щастие това се оказа поредната клюка. Диляна Попова и Асен Блатечки очакват с нетърпение появата на сина си.