От Ноу Фрейм Медия са поискали ТВ7 да обявят несъстоятелност

ТВ7 са на път да обявят несъстоятелност! От Ноу Фрейм Медия - компанията, която подкрепя партията на Николай Бареков - България без цензура, са поискали медията да бъде обявена в несъстоятелност. От дружеството са подали молба в Софийски градски съд преди два дена - във вторник, а като ответник по делото е посочена именно ТВ7.

ТВ7Любопитното е, че само няколко дена преди молбата за обявяване на ТВ7 в несъстоятелност, Николай Бареков обвини Цветан Василев, че се опитва да съсипе целенасочено ТВ7. Лидерът на България без цензура разкри, че някои от водещите ма телевизията получават шокиращо високи хонорари. Като пример Бареков изтъкна Мартин Карбовски и Косьо Филипов.

Както знаете, Ноу Фрейм Медия стои зад някои от най-успешните формати на ТВ7, сред които Музикална академия, публицистичното предаване на Иван Гарелов и други. За подобен развой на нещата се заговори още преди няколко месеца, когато хора от екипа издадоха, че две от лицата на медията - Иван и Андрей, са сериозно притеснени за бъдещето си, предават от ПИК.