Иван Костов е бесен на протежето си Радан Кънев

Иван Костов, който е сочен за кукловод на ДСБ, крои мръсни интриги.

Подмолните номера, които Иван Костов е подготвил са насочени срещу протежето, което той сам издигна преди време – Радан Кънев. Запознати издават, че Командира е бесен на младия адвокат, тъй като непрестанно демонстрирал близки отношения с Меглена Кунева.

Припомняме, че именно Иван Костов, бе човекът, който тласна Меглена Кунева към пътя на политическото небитие и е напълно нормално към днешна дата да се чувства предаден от Радан Кънев, предвид близостта му с нея.

[caption id="attachment_413928" align="alignright" width="300"]Иван Костов е бесен на протежето си Радан Кънев Иван Костов е бесен на протежето си Радан Кънев[/caption]

Иван Костов бе спуснал указания до всички структури на ДСБ в големите градове да гласуват преференциално за Светослав Малинов вместо за Меглена Кунева. Поради тази причина, хората познаващи политическите интриги, които се въртят в страната, не останаха изненадани от прецакването на Кунева.

От партията издават, че Меглена Кунева е била съсипана от Иван Костов и подчертават, че той е разрушител на дясното, а не съзидател и творец на идеите на демокрацията. Към днешна дата Командира, е изключително доволен от резултата, но пък радостта му е помрачена от факта, че от време на време Радан Кънев се среща с нея, а за капак на всичко – подкрепя и намеренията й. Иван Костов не е от хората, които ще оставят магарето си насред пътя. Той вече се е взел в ръце и е насъскал цяла шпиц команда от тъмносините редици, която действа с пълна сила срещу Радан Кънев.

Под командването на Иван Костов, „бригадата” отправила обвинение срещу Радан Кънев, че е вписал името си в евролистата и се заиграва с Меглена Кунева. Междувременно в медийното пространство се появи информацията, че Бойко Борисов е на път да скара Реформаторите. Меглена Кунева и СДС са съгласни той отново да заеме премиерския пост, докато от ДСБ не искат и да чуят за подобен сценарий, пише pik.bg