Фолкфурията Анелия изцеди Коко Динев, Емилия бясна

Певицата Анелия стяга палат в столицата – пише „България днес”. Изпълнителката вдига къща в покрайнините на столицата – научаваме от изданието. Бившата жена на Коко Динев дори се похвали със снимка от първата копка на новия си дом. Фолкдивата вече е наела майстори, които да вдигнат мечтания й дом в максимално кратък срок. Тя е повече от доволна, че скоро ще живее с дъщеря си Ивон в така лелеяната къща. Изпълнителката на „Погледни ме в очите” наглежда как върви строежът и дори се щракна с лопата в ръка – с поза, съвсем като за първа копка.

[caption id="attachment_413282" align="alignleft" width="300"]Анелия Анелия се уреди с ново жилище[/caption]

„Браво, народно момиче” – хвалят я феновете. Вечната й врагиня Емилия обаче не може да се намери място от гняв. Веднага щом научила, че колежката й вдига палат, вдигнала лют скандал на Коко Динев. Тя побесняла от това да не би случайно мъжът й не е дал пари на бившата си. Бизнесменът дълго трябвало да се оправдава, че няма нищо общо с инвестицията на първата си жена. Този път Коко Динев наистина е невинен – твърди изданието. Финансовата инжекция идва от настоящото гадже на Анелия, който според близки на певицата никак не е случаен. Това е синът на бившата екоминистърка Долорес Арсенова – Калоян. За имота на Анелия в кв. Драгалевци се писа още през януари. Тогава стана ясно, че певицата ще вдига палат, но трябваше да се уреждат документи около строителството на къщата.

[caption id="attachment_413283" align="aligncenter" width="300"]Анелия Анелия се щракна с лопатата на първа копка на новия си дом[/caption]