Сергей Станишев реди личния си пъзел

Кирливите ризи на Сергей Станишев бяха изкарани наяве от Димитър Иванов, по-известен като Митко Гестапото, който е бивш шеф на прословутия Шести отдел в Държавна сигурност.

Митко Гестапото е категоричен, че е въпрос на време лидерът на червените редици да успее да си подреди личния пъзел. Според него на Сергей Станишев са му необходими още една-две седмици, за да завърши грандиозните далавери. Това стана ясно от думите му, изречени в ефира на TV7. Според Митко Гестапото в зависимост от това по какъв начин ще се развие вътрешния пъзел, Сергей Станишев може да се откаже от мястото си в Европарламента. Той твърди, че по всяка вероятност предсрочните избори няма да са скоро.

[caption id="attachment_413277" align="alignright" width="300"]Сергей Станишев реди личния си пъзел Сергей Станишев реди личния си пъзел[/caption]

Бившият шеф на Шести отдел на ДС твърди, че вотът ще бъде отлаган колкото е възможно по-дълго време. В заключение Митко Гестапото заяви, че на „Позитано” 20 цари невиждана паника и страх от неизвестното. Самият Сергей Станишев, както и екипът му пък се движат доста хаотично по трасето в търсене на най-добра лична изгода от създалата се ситуация.

Междувременно стана ясно, че държавата се тресе от поредния грандиозен скандал. В силовите структури отново цари сериозно напрежение и служителите на Министерството на вътрешните работи са решени да излязат на улицата. Този път недоволството им е породено от промените, които предстоят във ведомството. Съгласно предвидените промени, ще бъдат закрити столовете, бюфетите и цеховете, които осигуряват прехраната при спасителните и полицейски акции. Синдикатите също изразиха притеснението си от факта, че предстои да бъдат съкратени стотици служители от системата на МВР.

Вече стартира събирането на подписка в подкрепа на искането да бъде запазено столовото хранене. Подписката вече е подкрепена от повече от 6 хиляди души, заети в системата на МВР. По-късно днес тя ще бъде връчена на ръководството на Вътрешното министерство. Служителите на МВР ще проведат протестен митинг пред сградата на министерството, който е насрочен за 18 ч. днес, пише pik.bg.