Константин Александров бе съпроводен от най-близките приятели в последния си земен път

Почти целият футболен отбор на „Левски” изпратиха Константин Александров в последния му земен път – пише „България днес”. Шефът на „сините” Георги Иванов-Гонзо, Христо Йовов, Димитър Иванков и някои от по-новите попълнения на отбора се стекоха с огромни букети на погребението на собственика на Найт Флайт. Той загина по нелеп начин в Анталия при скок във вода. „Сбогом, приятелю! Почивай в мир!” – с насълзени очи и треперещи ръце поднесе огромен букет от бели рози председателят на УС на „Левски” в оставка Иво Тонев. Той, заедно с Петко Димитров, бяха съсобственици на тузарския клуб Найт Флайт заедно с починалия Константин Александров.

[caption id="attachment_413181" align="alignleft" width="300"]Константин Александров Петко Димитров (на преден план) беше близък приятел и съдружник с Константин Александров[/caption]

Съпругата на Косьо – Цвети, отказа той да бъде опят в църквата, без да уточнява повече подробности. Жената бе видимо съсипана, като от време на време с прегръдка я подкрепяха приятелите на бизнесмена и известният ММА боец Любо Чука. 43-годишният Константин Александров бил на почивка в Анталия с жена си Цветелина и двете им деца. Разходил ги до скали на брега на морето. Застанал на ръба, за да им покаже местни забележителности. Внезапно се подхлъзнал и паднал назад, като при ужасяващия инцидент си счупил черепа и гръбначния стълб. След 3 дни в кома Константин Александров починал в турска болница. Бизнесменът е популярен като любимец на някои от най-известните попфолк певици. Той има дъщеря от Пепа Секса, а преди това беше в любовна афера с друга звезда от сцената – Еми Стамболова – отбелязва изданието.