Мая Илиева предизвика истински фурор, появявайки се в известен нощен клуб в столицата

Мая Илиева е появи неочаквано на светско събитие. Въпреки, че досега тя не обичаше да афишира със себе си и се стараеше да остане далеч от светлината на фотобективите, вдовицата на Жоро Илиев предизвика истински фурор с появата си. Тя реши да уважи своята дългогодишна приятелка Мария Грънчарова. Изпълнителката направи премиера на най-новото с парче в известен столичен клуб.

Мая Илиева цъфна на купона на Мария Грънчарова. Изненадващо за всички вдовицата на Главния не се появи под ръка със своето по-младо гадже, а с другата си близка приятелка Адрина Тюркмен - вдовицата на Фатик.

[caption id="attachment_413169" align="aligncenter" width="300"]Мая Илиева Мая Илиева се появи на светско събитие[/caption]

Мая Илиева не успя да прикри щастието си, което беше изписано на лицето й. По всичко личи, че новата любов се отразява повече от добре на вдовицата на Жоро Илиев.

Както винаги, визията на Мая Илиева беше безупречна. Тя се появи с елегантна сребриста рокля от най-новата колекция на Том Форд, струваща 15 000 лева, пише ПИК.

[caption id="attachment_413167" align="aligncenter" width="220"]Мая Илиева Мая Илиева с рокля за 15 000 лева[/caption]

Макиажът на Мая Илиева също беше в крак с последните модни тенденции - семпъл и изчистен, придаващ на лицето й естествен блясък.

Определено Мая Илиева не е като скандалната Дарина Павлова и не обича да парадира с връзките си. Вдовицата на Главния предпочита да запази новата си тръпка в сянка.