Прокуратурата в Бургас категорично отказва да започне разследване на фаталния край на Валентина Иванова

Въпреки новата поредица от скандални факти, които излязоха наяве около смъртта на Валентина Иванова, прокуратурата в морския град категорично отказва да започне ново разследване, проверявайки фактите. Случаят беше претупан и обявен за самоубийство.

Това определено е най-удобната версия за някой, който не иска истината да излезе наяве. Приятели на трагично загиналата бургазлийка са убедени, че зад смъртта й строи неразкрито престъпление. Те написаха писмо до агенция ПИК, в което молят медията да им съдейства и разследващите органи да разплетат мистерията докрай. Въпреки многото въпросителни, следствието в Бургас отказва да се заеме с разследването на случая.

[caption id="attachment_413157" align="alignright" width="300"]Валентина Иванова Прокуратурата отказва да разследва трагедията с Валентина Иванова[/caption]

Поведението на гаджето на Валентина Иванова - Вальо също остава пълна загадка. Не е ясно защо той е стигнал почти до саморазправа с таксиметровия шофьор, който е може би последният човек, видял Валя жива. Неясен остава и фактът зашо и с какво Валентин Георгиев е заплашил шофьора. Поведението на младия полицай определено буди подозрения. Само дни след гибелта на любимата си, той започна да задява мадами в нета без капчица свян.

Мистерия остава и фактът кой е приятелят на Валентин, с когото Валентина Иванова е прекарала част от последните мигове от живота си. Защо полицията не го разпитва?

Загадка остава и поведението на брата на Валя от Бургас, пише ПИК.