Константин Александров, загиналият шеф на Night Flight, е паднал от кея, потвърди съдружникът му Петко Димитров

Константин Александров, загиналият шеф на Night Flight, е починал след падане от кея, а не от скали, каквато беше първоначално появилата се информация. Подробностите за трагичния инцидент засега се пазят в тайна. Единствено Петко Димитров, съдружник на Александров в нощния клуб, лаконично потвърди пред "24 часа", че действително става въпрос за падане от кея, а не от скали.

[caption id="attachment_413087" align="alignright" width="238"]Константин Ангелов и Весна Змиянец Константин Ангелов и Весна Змиянец[/caption]

Какво обаче се е случило, разследващите мълчат. Припомняме ви, че Константин Ангелов загина в сряда след нелеп инцидент в Турция, където беше на почивка заедно със съпругата си Цвети и децата си. 43-годишният мъж беше собственик на няколко нощни заведения, а сред най-близките му приятели беше както съдружникът му в Nigth Flight Петко Димитров, така и собственикът на футболният Локомотив София Николай Гигов.

Приживе Константин Ангелов беше близък и с бившата на Петко Димитров - Ели Гигова, която е и щерка на Николай Гигов. Сред близките му приятели бяха музикантът Иван Несторов-Амебата и Орлин Алексиев - общински съветник от ГЕРБ, който наскоро беше замесен в кокаинова афера.