Топ новинарката Ани Салич прави всичко възможно, за да прецака колегите си в Нова тв

Ани Салич продължава да влудява колегите си с претенциите си. Тв водещата, която е част от екипа на Нова тв вече 6 месеца, прецака колежката си Даниела Тренчева. Отпускарският сезон наближава и това стана причината за поредния грандиозен скандал в частната телевизия. Въпреки, че рокадите отдавна отшумяха, скандалите в медията не стихват.

Ани Салич умишлено не посочва периода, в който иска да излезе в летен отпуск, за да прецака отпуската на колежката си Даниела Тренчева. Напрежението между двете екранни двойки Ани Салич- Ники Дойнов и Даниела Тренчева- Христо Калоферов расте и по специално между двете дами.

[caption id="attachment_412984" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич прецака Даниела Тренчева[/caption]

Ани Салич и нейната екранна половинка Ники Дойнов почиваха на всички празници през пролетта, докато колегите им Даниела Тренчева и Христо Калоферов работиха неуморно без почивка. Въпреки това Ани Салич прави всичко възможно да прецака и лятната отпуска на колежката си.

Бившата новинарка от бТВ не се съгласи тя и колегата й Ники Дойнов да поемат новинарската емисия през уикенда, за да могат колегите им да си отдъхнат след изборите. Тогава на Даниела Тренчева и Христо Калоферов им се събраха 10 дни без почивка, при това тя работиха не само на празниците, но и по време на изборите.

Конфликт за отпуските има и между синоптичките Никол Станкулова и Деси Банова, пише ПИК.